Thuiszorg

Iedereen wil uiteraard zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar soms blijkt ondersteuning toch nodig om een fijne dag te hebben en de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken. Thuiszorg kan ondersteuning bieden in persoonlijke verzorging of bijvoorbeeld bij huishoudelijke taken.

Talma Borgh biedt thuiszorg in onze geschakelde appartementsgebouwen en in de wijken Woudhuis en Osseveld (postcode gebieden 7321, 7322 en 7325).

Samen met u worden er goede afspraken gemaakt over de juiste zorg en de frequentie van de te geven zorg. Wij werken samen met uw huisarts en andere therapeuten waardoor u in de hulpvraag maximaal ondersteund kan worden.

Wanneer thuiszorg

Het kan zijn dat er tijdelijk behoefte is aan thuiszorg. Vaak is dit tijdens de herstelperiode na ontslag uit een ziekenhuis. Langdurige zorg komt vaker voor bij ouderen en/of chronisch zieken.

E

Huishoudelijk hulp, helemaal af te stemmen op uw hulpvraag

E
Ondersteuning: hierbij gaat het om hoe u de dag goed doorkomt. Het kan een geheugensteuntje zijn voor de dagelijkse dingen, zoals eten, de verzorging van uw huis en van uzelf. Ook denken wij graag mee met uw mantelzorger en is het mogelijk dat deze even tijd voor zichzelf krijgt als wij bij u zijn.
E
Persoonlijke verzorging: zoals uit en in bed helpen, wassen, douchen, aankleden, steunkousen aantrekken en medicijnverstrekking.
E
Verpleging: medisch/technische handelingen zoals injecties, wondbehandeling, stomazorg en katheterzorg.

Onze medewerkers, verzorgenden en/of verpleegkundigen, vragen uiteraard bij ieder bezoek hoe het met u gaat en of de aangeboden ondersteuning nog geheel naar wens is. Van elk bezoek wordt er een kort digitaal verslag gemaakt. Hierin staan de verrichte werkzaamheden, uw gemoedstoestand en andere eventueel opmerkelijke zaken. Het is bij Talma Borgh vanzelfsprekend dat u dit verslag te allen tijde na kunt lezen. Ook kan er toestemming verleend worden dat uw familie en/of mantelzorger deze verslagen kan inzien.

Thuiszorg regelen

Woont u in de wijk Osseveld of Woudhuis (postcode gebieden 7321, 7322 en 7325). en heeft u thuiszorg nodig. Neem dan contact op met één van onze wijkverpleegkundigen. In een persoonlijk gesprek zal zij u adviseren over de juiste vorm van ondersteuning en de gewenste frequentie hiervan.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wij staan voor u klaar om u verder te helpen.

Benieuwd of Talma Borgh ook voor u een fijne plek is?

Wij denken graag met u mee. Bel ons of stuur een mailtje.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.