Vakantiekracht

Talma Borgh heeft sterke wortels in welzijn mèt zorg in Apeldoorn. Om die positie te houden en te vergroten werken we aan zelfredzaamheid van medewerkers en een leuke dag voor bewoners/cliënten en medewerkers.

 Dat doen we samen, ook in de zomer…!

Daarom zoeken we ook voor dit jaar vakantiekrachten! 

Voor de (thuis)zorg, de huishouding, in het restaurant en de keuken zoeken wij enthousiaste scholieren/studenten vanaf 17 jaar.

Zo zorg je er als vakantiekracht bijvoorbeeld in de huishouding voor dat de appartementen en gemeenschappelijke ruimtes schoon en fris zijn of help je in het restaurant bij het verzorgen/uitserveren van de lunch en het diner.

Maar dat is nog niet alles …

Wist je dat werken in de ouderenzorg bijdraagt aan het welzijn van ouderen en dat geeft een goed gevoel, toch?! Bovendien kun je tijdens het vakantiewerk veel leren en jezelf ontwikkelen. Je doet ervaring op in de zorg en leert hoe het is om in een team te werken. Het is dus niet alleen een mooie werkervaring, maar ook iets om nooit te vergeten.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent minimaal drie weken beschikbaar in de periode van half mei tot en met augustus.
  • Je vindt het gezellig en leuk om met en bij oudere mensen te werken.
  • Je hoeft geen opleiding in de zorg te volgen of te hebben afgerond om bij ons te komen werken, volg je wel een zorgopleiding dan kunnen we je ook voor zorgtaken inzetten.

Wij bieden jou :

  • een leuke vakantiebaan in een gezellige omgeving
  • het horen van mooie verhalen van ouderen
  • een goed salaris. Bij ons krijg je meer betaald dan bij de gemiddelde bijbaan. Het salaris is afhankelijk van het werk dat je gaat doen, je leeftijd en evt. opleiding (zorg).

17 jaar

€ 10,00

18 jaar

€ 10,50

19 jaar

€ 11,00

20 jaar

€ 11,50

21 jaar en ouder

€ 12,00

 Meer informatie?

We vertellen je graag meer! Stuur ons een mail (solliciteren@talma-borgh.nl) en we nemen contact met je op.

 Solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier hieronder in.

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hoe heb je ons gevonden?