Een leuke bijbaan in de zorg

Bij Talma Borgh vinden we één ding het allerbelangrijkste, het hebben van een leuke dag! En als vakantiemedewerker kan jij hieraan bijdragen. Ben jij op zoek naar werk tijdens de vakantieperiode? Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om bij ons te solliciteren. Lees snel verder en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Bij ons

Is iedereen gelijkwaardig

Bij ons doet je leeftijd, afkomst of opleiding er niet toe, maar gaat het om de bijdrage die je levert. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom voelt.

Krijg je goed betaald

Bij ons krijg je meer betaald dan de gemiddelde bijbaan! Het salaris is afhankelijk van het werk dat je gaat doen, je vooropleiding (zorg) en leeftijd.

Gaat het om een leuke dag

Bij ons is één ding het belangrijkste: een leuke dag! Voor bewoners, vrijwilligers, collega’s en natuurlijk ook voor jou. Dit doen we samen, ook in de zomer.

Zijn we flexibel

We kijken naar een fijn en passend rooster (min. 3 weken aaneengesloten) en zorgen dat je goed wordt ingewerkt. We houden ons samen aan deze afspraken.

Wie ben jij?

Nu je weet of Talma Borgh bij jou past, zijn we ook benieuwd of jij bij ons past!

Ben jij…

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Altijd in voor een praatje?

Geïnteresseerd in werken met mensen?

Leergierig?

Minimaal drie weken beschikbaar?

Hoor het van onze medewerkers!

Voor de huishouding zoeken wij enthousiaste scholieren/studenten vanaf 17 jaar

Als vakantiekracht in de huishouding zorg je er bijvoorbeeld voor dat de appartementen en gemeenschappelijke ruimtes schoon en fris zijn of help je in het restaurant bij het verzorgen/uitserveren van de lunch en het diner.

Lees meer