Home » Nieuws » Vacatures » Verzorgende IG

Verzorgende IG

Talma Borgh heeft sterke wortels in welzijn mèt zorg in Apeldoorn. Om die positie te houden en te vergroten werken we aan zelfredzaamheid van medewerkers en een leuke dag voor bewoners/cliënten en medewerkers. Talma Borgh is een thuis voor ouderen in Apeldoorn, met ruime appartementen, een prachtige tuin, een goed restaurant en gezellige huiskamers. Met activiteiten en gezellige bewoners is het de ideale plek om een leuke dag te kunnen hebben en is het een fijn thuis voor welzijn mét zorg!

Bij Talma Borgh zijn zo ongeveer 250 medewerkers werkzaam en daarbij krijgen zij hulp van nog eens 150 vrijwilligers. Naast onze welzijn-, en zorgmedewerkers hebben wij ook medewerkers die zorgen voor het eten, onderhoud, schoonmaak en financiën, ICT en personeelszaken. Wij bieden onze medewerkers alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen, zodat wij optimale zorg kunnen blijven aanbieden.

Wij vinden één ding het allerbelangrijkste, het hebben van een leuke dag! Daarmee ligt onze lat hoog.

We zoeken:

Verzorgende IG 

Voor 20 uur per week in de extramurale zorg in de naast Talma Borgh gelegen appartementsgebouwen. Je werkt dag-, avond- en weekenddiensten.

Wat ga je doen?

  • Dagelijkse zorg en begeleiding bij cliënten;
  • Bijdrage leveren aan de leuke dag (nacht) voor cliënten;
  • Je weet het “goede gesprek” te voeren, met oog en oor voor het welzijn van de cliënt

 Wat vragen we van jou?

  • Je werkt graag samen met andere mensen;
  • Je bent vriendelijk en dienstverlenend;
  • Een diploma verzorgende IG.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Een werkomgeving met de uitnodiging tot betrokkenheid en met ruimte voor eigen initiatieven!
  • Werken in een kleine zorgorganisatie, met korte lijnen en oog en oor voor elkaar
  • Een moderne organisatie, waarin vitaliteit op de agenda staat
  • Kortom; werken in leuke teams en organisatie

Je kan bij ons ook als oproepkracht aan de slag. Hierdoor heb jij maximaal de regie over wanneer en waar je werkt. Zo kan je werk misschien makkelijker gecombineerd worden met mantelzorgtaken, kind(eren), studie of  vrijwilligerswerk.

Wil je meer weten, bel dan met een van onze teamleiders welzijn met zorg; Brigitte Hampsink en vanaf 6 juni met Irma Deijk – Haverslag via telefoonnummer 055 368 3683.

Op de functie is de CAO- VVT van toepassing, waarbij je salaris maximaal € 3.177,10 bruto per maand is bij een fulltime dienstverband.

Klinkt dit als iets voor jou, solliciteer dan nu!

Max. bestandsgrootte: 5 MB.