Vitesse Zorgplatform

Het Vitesse Zorgplatform is een platform voor alle zorginstellingen uit Gelderland met als doel om het onderlinge netwerk te versterken! Oftewel, gezamenlijk uitdagingen en kansen bespreken en aangaan. Samen winnen! Onder andere via kennisdeling op het gebied van personeel, marketing en service. Vitesse is de organisator hierin. Als verbinder en facilitator van het platform.

Talma Borgh is één van die zorgorganisaties die is aangesloten bij dit zorgplatform. Dit betekent ook dat we u kunnen uitnodigen om een thuiswedstrijd van Vitesse bij te wonen. Bent u voetballiefhebber of vindt u het leuk om bijvoorbeeld een keer met uw kleinzoon of -dochter of wie dan ook naar een wedstrijd te gaan, laat het ons dan weten.

In principe is het de bedoeling dat u zelf naar Arnhem gaat (parkeerkaart is aanwezig), maar als dit niet lukt, zoeken we samen naar een oplossing.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Michel Berkhof via email: mberkhof@talma-borgh.nl of team Welzijn: dagbesteding@talma-borgh.nl

Het speelschema tot aan de winterstop:

Vitesse – Feyenoord                           zondag 3 oktober        16.45 uur

Vitesse – Go Ahead Eagles                 zondag 24 oktober      14.30 uur

Vitesse – FC Utrecht                           zondag 7 november    16.45 uur

Vitesse – AZ                                       zondag 28 november   20.00 uur

Vitesse – Heracles                              zondag 12 december   14.30 uur

Vitesse – PEC Zwolle                         zondag 21 december   18.45 uur

Vitesse – FC Groningen                     zondag 22 januari        18.45 uur