Welzijn

Bij Talma Borgh vinden we één ding het allerbelangrijkste, het hebben van een leuke dag! Misschien woont u in Talma Borgh of dicht in de buurt. Kom eens langs voor een goed gesprek, een leuke activiteit, een lekkere maaltijd of een gezellig kopje koffie, medewerkers van Talma Borgh zoeken altijd naar datgeen wat voor u de dag aangenaam maakt. Het enige dat wij voor ogen hebben is ervoor te zorgen dat u een leuke dag heeft. Daarmee ligt de lat hoog.

Activiteiten en gezelligheid

Wij zijn er niet alleen voor onze bewoners, Talma Borgh is ook de ideale ontmoetingsplek voor iedereen uit de wijk. Een leuke dag bij Talma Borgh zorgt voor afleiding, u bent onder de mensen en krijgt een stukje begeleiding om de dag zo aangenaam mogelijk te maken.

Nieuwsgierig? Kom eens langs voor een kop koffie of maak een afspraak met een van onze welzijnsmedewerkers via de receptie (055 – 3683683).

Bent u benieuwd naar onze activiteiten? U kunt een overzichtelijke maandkalender afhalen bij onze receptie of bekijk hieronder het weekprogramma.

Restaurant

In ons gezellige restaurant kunt u de hele dag genieten van een kop koffie of thee met wat lekkers. Een leuke plek wanneer u familie op bezoek krijgt of wanneer u iets wilt afspreken met medebewoners. Heeft u iets te vieren? Dit kan uiteraard in uw eigen appartement, maar ook de gezellige ruimtes van Talma Borgh staan tot uw beschikking. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en de eventuele kosten.

Vrijwilligers

Als vrijwilliger help je precies bij die activiteiten waar jij persoonlijk ook het meeste mee hebt. Zo laten we onze vrijwilligers en bewoners en/of cliënten maximaal in hun eigen kracht staan. Er wordt naar je komst uitgekeken en als vrijwilliger zorg je net voor dat extra beetje plezier. Samen met onze medewerkers maken we er een leuke dag van in Talma Borgh.

 Houd jij van schilderen, tekenen, muziek maken, taarten bakken, breien of iets heel anders? De kans is groot dat je jouw hobby kunt delen met ouderen en samen nog meer plezier kunt maken.

Door jouw vrijwillige inzet creëren we nog meer geluksmomentjes!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wij staan voor u klaar om u verder te helpen.

Benieuwd of Talma Borgh ook voor u een fijne plek is?

Wij denken graag met u mee. Bel ons of stuur een mailtje.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.