Wonen

Een verhuizing naar Talma Borgh kan gewenst of meer uit noodzaak zijn, maar is in ieder geval een grote stap. Weg uit je vertrouwde omgeving en weg uit je huis. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die hulp nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te leven. Vanuit Talma Borgh willen wij u graag op zo’n manier ondersteunen dat u uw leven hier voort kunt zetten en kijken naar wat uw dag leuk maakt. Er is van alles te doen.

Wonen in Talma Borgh

De appartementen zijn verdeeld over de verschillende etages van de gebouwen. Een vaste groep zorgmedewerkers is 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u in de buurt.

 

Bent u benieuwd of Talma Borgh ook voor u een fijne woonplek is?  Onze cliëntadviseur denkt graag met u mee.

Appartementen in Talma Borgh

Uw appartement in Talma Borgh kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Met uw eigen meubels en accessoires creëert uw het vertrouwde ‘thuis’ gevoel.

Ieder appartement heeft een oppervlakte van ± 75m2 en is voorzien van een woonkamer met een grote aparte leefhoek en een keukenblok. Het appartement heeft een aparte slaapkamer en een eigen, ruime badkamer.

Ook hebben wij appartementen waarbij de hulpvraag meer een psychiatrische achtergrond heeft. Dit zijn 1-kamer appartementen van 37m2. Behalve de zit-slaapkamer (met keukenblok) heeft elk appartement een eigen douche- en toiletruimte.

Samen zijn en samen blijven

Hoe fijn is het wanneer je als echtpaar bij elkaar kunt blijven wonen. Bij Talma Borgh bieden wij die mogelijkheid, ook wanneer één van de twee een zorgindicatie heeft. Onze appartementen zijn groot genoeg om samen te kunnen blijven wonen.

Wanneer de partner zonder zorgindicatie alleen achter blijft is er binnen Talma Borgh de mogelijkheid om te blijven wonen tegen een huurvergoeding.

Wonen dicht bij Talma Borgh

Er zijn drie appartementsgebouwen geschakeld aan Talma Borgh. Dit zijn zowel huur- als enkele koopappartementen. Via de tuin of via één van de verbindingsbruggen- of gangen kunt u eenvoudig de diverse ontmoetingsplekken van Talma Borgh bezoeken en gebruik maken van onze voorzieningen. Ook in deze appartementen kunt u huishoudelijke hulp tot volledige 24-uurszorg krijgen.

Adviesgesprek

Bent u benieuwd of Talma Borgh ook voor u een fijne plek is? Wij denken graag met u mee en kunnen u vrijblijvend advies geven.

Laat uw telefoonnummer achter of stuur een mailtje. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Eigen keuken

De koks van Talma Borgh zorgen elke dag voor een verse maaltijd. Er wordt gekookt met ingrediënten van het seizoen.
Heeft u dieetwensen? Geef het ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant of laat het voor het gemak eens in uw eigen appartement bezorgen.

Tevredenheid

aanbeveling

naasten

zorg thuis

huishoudelijk hulp