Wonen

Een verhuizing naar Talma Borgh kan gewenst of meer uit noodzaak zijn, maar is in ieder geval een grote stap. Weg uit je vertrouwde omgeving en weg uit je huis. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die hulp nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te leven. Vanuit Talma Borgh willen wij u graag op zo’n manier ondersteunen dat u uw leven hier voort kunt zetten en kijken naar wat uw dag leuk maakt. Er is van alles te doen.

Wonen in Talma Borgh

De appartementen zijn verdeeld over de verschillende etages van de gebouwen. Een vaste groep zorgmedewerkers is 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u in de buurt.

Bent u benieuwd of Talma Borgh ook voor u een fijne woonplek is? 
Onze cliëntadviseur denkt graag met u mee.

De appartementen

Uw appartement in Talma Borgh kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Met uw eigen meubels en accessoires creëert uw het vertrouwde ‘thuis’ gevoel.

Ieder appartement heeft een oppervlakte van ± 75m2 en is voorzien van een woonkamer met een grote aparte leefhoek en een keukenblok. Het appartement heeft een aparte slaapkamer en een eigen, ruime badkamer.

Ook hebben wij appartementen waarbij de hulpvraag meer een psychiatrische achtergrond heeft. Dit zijn 1-kamer appartementen van 37m2. Behalve de zit-slaapkamer (met keukenblok) heeft elk appartement een eigen douche- en toiletruimte.

Samen zijn en samen blijven

Hoe fijn is het wanneer je als echtpaar bij elkaar kunt blijven wonen. Bij Talma Borgh bieden wij die mogelijkheid, ook wanneer één van de twee een zorgindicatie heeft. Onze appartementen zijn groot genoeg om samen te kunnen blijven wonen.

Wanneer de partner zonder zorgindicatie alleen achter blijft, is er binnen Talma Borgh de mogelijkheid om te blijven wonen tegen een huurvergoeding. Ook een appartement huren in één van de geschakelde gebouwen behoort tot de mogelijkheden.

Wonen dicht bij Talma Borgh

Er zijn drie appartementsgebouwen geschakeld aan Talma Borgh. Dit zijn zowel huur- als enkele koopappartementen. Via de tuin of via één van de verbindingsbruggen- of gangen kunt u eenvoudig de diverse ontmoetingsplekken van Talma Borgh bezoeken en gebruik maken van onze voorzieningen. Ook in deze appartementen kunt u huishoudelijke hulp tot volledige 24-uurszorg krijgen.

Meld je aan via Woonkeus Stedendriehoek:

Eigen keuken

De koks van Talma Borgh zorgen elke dag voor een verse maaltijd. Er wordt gekookt met ingrediënten van het seizoen.
Heeft u dieetwensen? Geef het ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant of laat het voor het gemak eens in uw eigen appartement bezorgen.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wij staan voor u klaar om u verder te helpen.

Benieuwd of Talma Borgh ook voor u een fijne plek is?

Wij denken graag met u mee. Bel ons of stuur een mailtje.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.