Zorg

U ontvangt de zorg van Talma Borgh wanneer u hulp nodig heeft bij huishoudelijke taken of wanneer u aangegeven heeft graag hulp te ontvangen bij de invulling van uw dag. Samen kijken wij waarbij u precies ondersteuning nodig heeft. Welke taken kunnen wij eventueel voor u uit handen nemen of welke activiteiten kunnen wij toevoegen aan de dag om deze weer aangenaam en plezierig voor u te maken.

Binnen Talma Borgh zijn er meerdere appartementsgebouwen waarvan iedere etage een vast team van welzijn- en zorgmedewerkers heeft. Een vast team schept een band en vertrouwen. Hierdoor leren wij u nog beter kennen en kunnen wij u zo optimaal mogelijk ondersteunen.

De Zonnehoeve heeft appartementen voor ouderen, waarbij de hulpvraag meer een psychiatrische achtergrond heeft.

Heeft u langdurige zorg nodig? U regelt dit via het Zorgkantoor. Klik hier voor meer informatie

Ook kunt u bij ons logeren (respijtzorg). U logeert enkele dagen of enkele weken bij ons waardoor uw mantelzorger even tijd krijgt voor zichzelf. Download hier de folder.

 

Contact met uw sociale netwerk

Gelukkig worden we allemaal ouder, maar dat betekent ook dat je soms niet alles meer zelf kunt doen. Bij Talma Borgh bespreken we wat belangrijk voor u is en waar u ondersteuning voor wenst te hebben. Omdat keuzes maken ook vaak als ‘lastig’ wordt ervaren, vragen wij u iemand uit uw sociale netwerk aan te wijzen als contactpersoon die hierbij kan helpen. U kunt hierbij denken aan een familielid, een goede vriend of een vertrouwde buur.

Vertrouwde gezichten

Wanneer u verhuist naar Talma Borgh zal er veel voor u veranderen. Om die reden raden wij aan uw eigen huisarts, tandarts, pedicure, fysiotherapeut en/of kapper te behouden. Zo houdt u vertrouwde gezichten om u heen en contact met uw sociale kring. Mocht het toch nodig zijn om hier veranderingen in aan te brengen dan helpen en begeleiden wij u hier uiteraard in.

Talma Borgh

Wij weten als geen ander dat wanneer u ouder wordt, de behoefte aan ondersteuning toeneemt. Wij willen ervoor zorgdragen dat u bij Talma Borgh leuke momenten kunt beleven en de dag als fijn en prettig ervaart.

Wij zorgen er eveneens voor dat mensen, zolang dit veilig en verantwoord is, thuis of in Talma Borgh kunnen blijven wonen en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven tot en met het sterven. Er wonen in Talma Borgh mensen die zowel dag als nacht een hulpvraag hebben en niet meer zelfstandig kunnen wonen.

In de aangrenzende appartementsgebouwen en eveneens in de wijken Woudhuis en Osseveld biedt Talma Borgh alle vormen van thuiszorg aan.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wij staan voor u klaar om u verder te helpen.

Benieuwd of Talma Borgh ook voor u een fijne plek is?

Wij denken graag met u mee. Bel ons of stuur een mailtje.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.